Praktische afspraken rond je bezoek

CC Palethe

 

Laatkomers
De aanvangstijden van de voorstellingen zijn steeds vermeld bij elke voorstelling. De deuren van de zaal worden steeds een kwartier voor de voorstelling geopend. Laatkomers worden slechts toegelaten indien dit mogelijk is of tijdens de eerste onderbreking. Kaarten van laatkomers worden niet terugbetaald.

 

Vestiaire
Uit veiligheidsoverwegingen vragen we uw jassen niet mee te nemen in de zaal, maar gebruik te maken van de bewaakte garderobe. Deze wordt gratis bewaakt vanaf één uur voor de voorstelling tot één uur na afloop.

 

Roken/eten en drinken
Roken is niet toegestaan in het hele gebouw van CC Palethe. Er zijn voor mensen die tijdens de pauze toch willen roken rokershoekjes voorzien. Het is eveneens niet toegestaan om tijdens voorstellingen in CC Palethe eten en drinken mee te nemen in de schouwburg.

 

Foto-, film- en geluidsopnamen
Fotograferen en/of het maken van geluids- en videoopnamen is niet toegestaan tenzij daarvoor vooraf toestemming is verkregen, zowel van het gezelschap dat optreedt als van de directie van CC Palethe. Om technische redenen en vooral om vervelende storingen te voorkomen, vragen we met aandrang GSM’s volledig uit te schakelen. Bij weigering kan de toegang ontzegd worden. In geen geval is terugbetaling van tickets mogelijk.

 

Drank bestellen?
Geen zin om te wachten op je drankje tijdens de pauze? In CC Palethe kan je bij de meeste voorstellingen je bestelling reeds voor het begin van de voorstelling doorgeven en betalen. 


Contact

Openingsuren