Tickets reserveren en betalen

CC Palethe

Hoe tickets reserveren en betalen

In principe kan voor alle voorstellingen en vormingsactiviteiten gereserveerd worden. Voor alle reservaties vooraf krijgt u een kaart aan voorverkoopprijs. U ontvangt na reservatie een bevestiging met het te betalen bedrag. U kan de kaarten binnen zeven dagen betalen en afhalen aan de balie. Indien u wil dat we de kaarten opsturen, rekenen we €2 administratiekosten aan per adres. Gereserveerde maar niet betaalde kaarten worden een week voor de voorstelling terug in omloop gebracht. Gekochte kaarten kunnen niet teruggenomen worden.

 

Hoe online reserveren?
U kan via de website online kaarten reserveren voor onze podiumvoorstellingen, vormingsinitiatieven en namiddagfilms. Bij elke activiteit vindt u hiervoor een rechtstreekse link naar de reservatiewebsite. Na betaling van uw reservatie worden uw kaartten opgestuurd. Bij elke reservatie via onze website worden er €2 administratiekosten aangerekend.
Klik hier voor meer info over de procedure om online te reserveren

 

Samen uit met vrienden?
Mensen die graag samen willen zitten, brengen hun reservatieformulieren gebundeld binnen of sturen ze samen online in. Het spreekt vanzelf dat we voor latere/aparte reservaties geen aansluitende plaatsen kunnen garanderen.

 

Uitverkocht?
Is een bepaalde voorstelling uitverkocht? U kan zich bij de balie van CC Palethe steeds op een wachtlijst laten plaatsen. We laten u daarna weten, van zodra er een plaats zou vrijkomen, of u alsnog de voorstelling van uw keuze kan bezoeken.

 

Avondkassa
Eén uur voor aanvang van de voorstelling is onze balie open. Er worden dan uitsluitend tickets voor die voorstelling behandeld. Je kunt dan geen tickets voor andere voorstellingen reserveren.

 

 

Kijk ook op 'Prijzen en reducties'


Contact

Openingsuren