Prijzen en reducties

CC Palethe


Abonnementen
Indien u op hetzelfde tijdstip reserveert voor minstens vijf verschillende voorstellingen in hetzelfde seizoen, kan u genieten van het abonnementstarief. Dit tarief vindt u steeds terug bij alle podiumactiviteiten. Per vijf verkochte voorstellingen kan u gratis een ‘stervoorstelling’ reserveren. Het abonnement kan je tijdens het ganse seizoen uitbreiden, uiteraard steeds aan het abonnementstarief.


Losse tickets
Uiteraard kan u ook steeds kaartjes reserveren voor losse voorstellingen. U betaalt dan het voorverkoopstarief. De reservaties worden verwerkt in volgorde van ontvangst. Vanaf een uur voor de voorstelling (avondkassa) kan u tickets kopen voor de voorstelling van die avond. Op dat moment betaalt u het kassatarief.

Kortingen
De abonnementsprijs is eveneens van toepassing voor jongeren (-26 jaar) en medioren en senioren (+55 jaar).

Knipoogbonnen

Alle Overpeltse kinderen van 4 tot en met 15 jaar krijgen jaarlijks knipoogbonnen. Hiermee kunnen allerlei activiteiten voor kinderen worden betaald. Activiteiten van CC Palethe voor kinderen kunnen met deze knipoogbonnen worden betaald. 
Meer info over Knipoogbonnen leest u hier (site gemeente Overpelt)

 

Cadeaubon
Op zoek naar een mooi cadeau voor een verjaardag, eindejaarscadeau of een andere leuke gelegenheid? Geef hem of haar een cadeaubon van CC Palethe! Je kan zelf het bedrag van de bon bepalen. Vraag meer info aan de balie van CC Palethe.

 

Acties
Gedurende het seizoen kan het gebeuren dat CC Palethe acties rond bepaalde voorstellingen ontwikkelt. Heeft u voor die tijd al kaarten gekocht voor die bepaalde voorstelling(en), dan kan u helaas geen aanspraak meer maken op die acties en kortingen.

 

Kijk ook op 'Hoe tickets reserveren'


Contact

Openingsuren